Ochelari de vedere; intretinere ochelari; reparatii ochelari; inlocuire brate ochelari; inlocuire lentile ochelari; reparatie pernite ochelari

Ochelari de vedere – trebuie să faceţi o vizită opticianului

Ochelari de vedere – Trebuie sa faceti o vizita opticianului o data la sase luni deoarece unele elemente ale ochelarilor care intră în contact permanent cu pielea şi transpiraţia, se uzează rapid. Aceste elemente trebuie curăţate mai des decât de obicei şi înlocuite sistematic.

Degradare ochelari de vedere

– Sub influenţa condiţiilor externe, a căldurii corpului şi utilizării continue, ochelarii se pot deforma nesemnificativ. Aceasta se manifestă adesea prin faptul că ochelarii “alunecă” de pe nas şi îşi pierd proprietăţile de corecţie. – Restabilirea stării normale a ochelarilor, adică ajustarea la construcţia individuală a capului, trebuie lăsată exclusiv în gestiunea opticienilor calificaţi.

Intretinere regulata ochelari de vedere

Mergeti o dată sau de două ori pe an sa reglati si verificati ochelarii. Dacă vă întoarceți la ochelarii-tai.ro la fiecare șase luni, pana la un an, îți vom regla gratuit ochelarii. Tehnicianul optic le va examina pentru uzură, va strânge orice șuruburi libere, va verifica din nou potrivirea, ca și cum ar fi ziua în care ați cumpărat și ii va face la fel ca si cum ar fi noi. Orice piese de schimb necesara sunt de obicei furnizate gratuit sau pentru o taxă nominală.

Sfaturi protectie ochelari cu dioptrie

Păstrează-ți ochelarii într-o cutie când nu îi porți. Obțineți unul gratuit de la opticianul dvs. sau cumpărați unul. Când vă scoateți ochelarii, puneți-i în cutie pentru a nu-i zgâria. Cele mai bune sunt cele care se deschid și se închid mai degrabă decât cele în care alunecați ochelarii. Chiar și actul de a le aluneca poate freca împotriva lentilelor și poate provoca zgârieturi minime, pe care ochii voștri le percep ca fiind cețurile. Orice particule, zgârieturi sau fisuri minuscule vă vor face mai greu să vedeți perfect prin ochelari, în special noaptea sau în încăperile întunecate (lumina va călători de-a lungul acelor zgârieturi, creând halouri și prisme). Dacă nu le puneți într-o cutie, cel puțin asigurați-vă că lentilele sunt în sus, departe de orice suprafață.
Call Now Button