cum se curata ochelarii?; Ochelari de vedere; intretinere ochelari; reparatii ochelari;

Cum se curata ochelarii?

La intrebarea „Cum se curata ochelarii?” oferim sfaturile specialistilor nostrii. Lentilele şi ochelarii întregi trebuie curăţaţi cu o stofă moale, fără utilizarea detergenţilor puternici. În cazul lipsei preparatului corespunzător, poate fi utilizat detergentul pentru vase sau sapun simplu (exclus cel exfoliant), care trebuie după aceea clătit cu apă. După fiecare operaţie de acest fel, elementele mobile ale ochelarilor trebuie lubrifiate. Se recomandă curăţirea periodică a ochelarilor la optician cu aparat de spălat cu ultrasunete.

Pasi pentru a curata ochelarii:

Cumpărați o cârpă optică de curățare din microfibră. Acestea sunt disponibile în general la optometristi, chimiști și supermarketuri. Pentru a le curăța, țineți ferm ochelarii într-o mână. Clătiți lentilele cu apă curată pentru a elimina orice praf sau particule de murdărie. Luați cârpa în mâna preferată și frecați ușor ambele părți ale fiecărei lentile până când nu veți vedea nicio urma. Respirați ușor pe ele, astfel încât să puteți vedea orice pete care au aparut în ceață și ștergeți-le rapid, înainte de a se evapora.
Nu folosiți niciodată următoarele:
– Îmbrăcăminte – murdăria prinsă în fibre poate zgâria lentilele
– Prosoape de hârtie sau țesuturi – aceste fibre zgârie lentile
– O cârpă cu microfibră murdară – când nu folosiți cârpa din microfibră, puneți-o în carcasa ochelarilor; dacă colectează praf, va zgâria lentilele, decât să le curețe

Call Now Button