Showroom Ochelarii-tai.ro

Ochelari de soare.

Descopera colectia de ochelari de soare pentru dama de la branduri de top! Comanda piese de sezon 100% originale. Vino in showroom-ul nostru sa te convingi sau comanda ochelarii preferati online.

Consultatie optometrica.

Cabinetul nostru va ofera consultatie optometrica prin care se determina corecţia de vedere necesara (adică determinarea dioptriilor ochelarului şi/sau al lentilelor de contact) şi alegerea personalizată al ochelarului sau al lentilelor de contact cele mai potrivite.

Ochelari de vedere.

Oferim consultatii optometrice si consiliere in alegerea solutiei ideale atat din punct de vedere profesional cat si estetic. La noi veti gasi balanta perfecta intre rame si lentile pentru ochelari de vedere.

Montaj ochelari.

Montarea ochelarilor se face in cadrul laboratorului propriu din optica noastra situat in Strada Leaganului nr.1, sector 1, Bucuresti. Aparatura moderna si experienta montatorilor nostri permit executarea oricarui tip de montaj cu orice grad de dificultate cu exactitate si rapiditate.

De ce sa alegi Ochelarii-tai.ro

Consultatie optometrica
Cabinetul nostru va ofera consultatie optometrica prin care se determina corecţia de vedere necesara şi alegerea personalizată al ochelarului sau al lentilelor de contact cele mai potrivite.
Montaj ochelari
Showroom Ochelarii-tai.ro – aparatura moderna si experienta montatorilor nostri permit executarea oricarui tip de montaj cu orice grad de dificultate cu exactitate si rapiditate.
Reparatii ochelari
Oferim reparatii profesionale si mentenanta pentru orice model de ochelari. Astfel, orice problema intampinati la perechea dumneavoastra de ochelari, specialistii nostri pot ajusta, cu usurinta, defectul, pentru a va oferi confortul dorit.
Showroom si laborator
Str. Leaganului, nr.1, sector 1, Bucucreti. GPS: @44.4670638,26.0664696,15.25z